Sumoworstelen

In een reusachtig sumoworstelpak ga je de strijd aan met je tegenstander.

Probeer in een zo kort mogelijke tijd je tegenstander buiten de ring te werken of op de grond te gooien. Niet alleen leuk om te doen maar ook zeker leuk om naar te kijken.

Prijs:
€55 voor 1 dag
€85 voor weeken/midweek

Borg €50

(Prijzen zijn exclusief reiskosten)

Kegelbaan (10 meter)

Deze kegelbaan heeft een lengte van maar liefst 10 meter! Ga complete toernooitjes met elkaar aan en ontdek wie de kegelkampioen gaat worden!

Prijs:
€35 voor 1 dag
€10 voor elke extra dag


Borg €10


(Prijzen zijn exclusief reiskosten)

Handboogschieten

Boogschieten is een sport waarbij pijlen worden weggeschoten naar een doel met behulp van een boog. Wij leren je de basisprincipes van het boogschieten en richten op een target.

Techniek, concentratie en krachtverdeling zijn de belangrijkste ingrediënten voor het goed uitvoeren van deze bijzondere sport.

Deze activiteit is altijd onder begeleiding van een instructeur.

Duur: 1 uur
Prijs:
0  - 10 personen €15 p.p
10 - 15 personen €12,50 p.p
15 - 20 Personen €10 p.p.       

Deze activiteit is in overleg op locatie te boeken. 
(Let op! Wij rekenen dan wel reiskosten)

Ook kunt u deze activiteit op onze locatie te Best boeken waarin u het handboogschieten kunt ervaren in de echte boerensfeer.
Ook kunt u voor een meerpijs na het handboogschieten ook nog marchmallows roosteren en nog even nagenieten.

Meerprijs Marschmallows €3 p.p.

(Prijzen zijn exclusief reiskosten)


Aquabubbel (Waterbal)

Altijd al op het water willen lopen?

Leuk om te proberen en bijzonder om te zien. Nu kunt u over water lopen in een “glazen bal”, de waterbal. Deelnemers stappen in de waterbal . De bubble wordt opgeblazen en in het water gerold. En nu naar de overkant!!

De Waterbal is te huur voor de gehele dag en kan op elk water gebruikt worden, mits er een makkelijke plek is om de bal voorzichtig in het water te laten rollen.
Het maximale hoogteverschil tussen wal en water mag max 25cm zijn. Als het op het strand (zand) is dan moet er een zeil onder gelegd worden. De waterbal niet gebruiken in stromend water /rivieren/kanalen.

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en volwassenen.

LET OP:
De Waterbal is zeer gevoelig voor schade. Indien u bij het huren de waterbal zelf begeleidt, zal in geval van schade alle eventuele schade vergoed moeten worden. In veel gevallen betekend dat een nieuwe waterbal.
Dit geldt niet indien clown willy Entertainment deze attractie begeleidt.

Gegevens:

 • Doorsnede bal: 2,1 m
 • Totaal gewicht: 15 kg
 • Professioneel toezicht noodzakelijk
 • De prijs is per “losse”bal per dag €75,00
 • €175,00 excl btw  incl 4 uur begeleiding per bal (begeleiding met 1 persoon).

Lego XL speelblokken

De lego XL Speelblokken zorgen gegarandeerd voor uren speelplezier! De lego blokken zijn zeer makkelijk stapelbaar net als Lego en ook goed uit elkaar te halen. Het grootste verschil met Lego is dat ze enorm groot zijn. Kinderen (en ouders) kunnen zich hiermee uren vermaken en verzinnen de gekste bouwwerken. De Mega Speelblokken huur je per set van 135 stuks zowel stenen van 8 noppen en 4 noppen.

Prijs per dag €25

Borg €10
(Prijzen zijn exclusief reiskosten)

Laser game:

Ga met deze lasergame set samen met je vrienden en/of vriendinnen de strijd aan in of rond het huis. Deze Light Battle Active laserguns zijn eenvoudig in gebruik en geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Hoe werkt het spel?
Je begint het lasergame spel met 9 levens. Als alle levens op de lasergun van je tegenstanders op zijn, dan heb jij het spel gewonnen. De lasergun heeft een zender en ontvanger en is dus het doel om te raken. De Light Battle Active lasergun beschikt over 3 verschillende munitiesoorten. Hoe zwaarder de munitiesoort, hoe meer levens je tegenstander verliest, maar hoe korter de schietafstand.

Wat is de schietafstand?
De schietafstand van de laserguns is afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht, hoe minder zonlicht hoe groter de schietafstand. De maximale schietafstand is 50 meter.

Welke functionaliteit bevat de lasergun?

 • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
 • 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper);
 • 3 levensbalken (3 levens per levensbalk);
 • Munitie herlaadknop;
 • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
 • Licht- en geluidseffecten.

Veiligheid
Light Battle laserguns maken gebruik van onzichtbaar onschadelijk infrarood licht en voldoen aan alle strenge eisen die de EU stelt aan kinderspeelgoed. Light Battle lasergame speelgoed is voorzien van een CE markering.

Prijs:
1 dag €50
extra dag €25


Borg €25

Ballenbak

Altijd leuk om met je vriendjes en vriendinnetjes eens te badderen tussen duizenden balletjes.Dit mooie ballenbad is omringd door een net en zorgt geheid voor speelplezier.

Stroom:
220V / 1100W

Prijs:
€55 per dag
€85 per weekend / midweek


Borg €50

Tip: ACTIE! Huur het kussen voor een weekend en krijg er 3 GRATIS kinder spellen bij naar keuze.

(Prijzen zijn exclusief reiskosten)

Attractie Gladiator gevecht

Vechten als een gladiator

Ga met zijn tweeën het duel aan als echte gladiator! De Romeinen vochten in de oudheid tegen elkaar in het colosseum voor het vermaak van het publiek. Vaak werd de verliezer gedood. Gelukkig speel je dit gladiatorenspel alleen voor je eigen plezier en vallen er geen doden!

Wat is de beste tactiek?

Bij dit Gladiatorenspel is het de bedoeling om je tegenstander met de reuzenknots van de verhoging op het kussen af te slaan. Evenwicht is dus heel belangrijk. En in tegenstelling tot andere vechtspellen moet je niet te snel willen aanvallen. Uithalen met het stootkussen kan je uit balans brengen en voor je het weet slaat de tegenstander toe!

Geschickt voor kinderen vanaf 10 jaar

Afmetingen:
680 x 510 

gewicht:
gladiatorenkussen 87 kg 2 x ronde staanders 23 kg 2 x slaghalters 3 kg

Prijs:
€55  per dag 
€85 per weekend/midweek


Borg €50

Tip: ACTIE! Huur het kussen voor een weekend en krijg er 3 GRATIS kinder spellen bij naar keuze.

(Prijzen zijn exclusief reiskosten)

Deel deze pagina