Zeskampen:

Zeskamp nog steeds enorm populair.
Het organiseren van een zeskamp is erg populair tijdens feesten, kampen,  de speelweek en diverse andere evenementen. Een zeskamp bestaat uit zes verschillende zeskamp spellen en attracties. Natuurlijk is het ook mogelijk een pakket samen te stellen en te huren met meer of minder zeskamp spellen.

Zeskamp Spellen

Wij hebben verschillende zeskamp spellen in ons assortiment. Voor nog geen honderd euro stelt u met de zeskamp spellen uit deze categorie al een volledig en uitdagend zeskamp samen. U kunt natuurlijk uw zeskamp ook uitbreiden met een van onze spectaculaire, spannende en leuke zeskamp opblaas spellen en attracties. Ongeacht het thema en budget bij Clown Willy Entertainment huurt u de spellen voor uw zeskamp.

Tip: stel zelf 6 zeskampspellen samen voor een pakketprijs van €65 (ex BTW)


Borg;
Losse spellen €5 per spel
Spellen pakket €25

Brandweer spel:

Een zeskamp zonder water is ondenkbaar.

Met het Brandweer Spel is het de bedoeling om in de beschikbare speeltijd zoveel mogelijk water naar de eindstreep te brengen. Dit kan met 5 bekertjes op een plateau dat op 4 helmen is gemonteerd. Snelheid is goed maar ga je te snel dan vallen de bekers, kost het je water op de eindstreep en... wordt je nat.

Huurprijs: €15 (ex BTW)

Kamelen spel:

De bal moet naar de eindstreep maar dit spel mag je de bal niet vasthouden, als een dromedaris breng je de bal naar de eindstreep, uiteraard moet er na elke bal gewisseld worden en moeten de andere teamleden helpen.

Huurprijs: €15 (ex BTW)

Funbroek race:

Deze familie broek is een broek met 4 broekspijpen waarin je met 2 mensen tegelijk moet lopen. Het team dat dit het beste (= snelste) kan wint.

Huurprijs €15 (ex BTW)

Levende rupsband:

Met het hele team in een 'rupsband' zo moet u zich dit spel-onderdeel voorstellen. De teamleden geven het zeil van de rupsband boven hun hoofden door naar voren en lopen/rollen op deze manier zo snel mogelijk naar de eindstreep.

Huurprijs €15 (ex BTW)

Skippyslang race:

Met z'n allen op deze enorme opblaasbare skippyslang naar de eindstreep, welk team is het snels ?

Deze skippyslang is geschikt voor max. 4 personen (geschikt voor kleine kinderen) en is incl. een blazer.

Huurprijs €25 (ex BTW)

Sponsbroek race:

Hiervoor is een wel heel speciale broek nodig, een broek met op iedere bil een spons. Zak met je billen in de kuip met water, hol naar de finis en zorg dat het water uit je 2 sponzen nu in deze kuip komt. Wie brengt zo het meeste water over?

Huurprijs €25 (ex BTW)

Vliegend tapijt:

Er gaan 4 mensen op een vliegend tapijt staan. Dit tapijt vliegt uiteraard niet uit zichzelf, 2 teamleden trekken het voort maar dit lukt natuurlijk ook niet. Behalve als de 4 op het tapijt tegelijk omhoog springen. Wie doet dit het best?

Huurprijs €15 (ex BTW)

Zaklopen:

Zaklopen is een spel dat niet mag ontbreken bij een zeskamp of sportdag of buurtfeest. De deelnemers leggen een parcours af (ongeveer 20 tot 50 meter), waarbij hun benen in een zak (vroeger een jute aardappelzak) is gestoken. Wie het eerst aankomt heeft, uiteraard, gewonnen. De beste tactiek is voor ieder verschillend. Je kunt je al springend voortbewegen of door je benen in de punten van de zak te steken en dan “”gewoon”” gaan lopen. Het zaklopen is nog steeds heel populair bij kinderen

Huurprijs €15 (ex BTW)

Touwtrek touw:

Touwtrek touw.

Huurprijs €10 (ex BTW)

Deel deze pagina